Fastighetsskötare säsongsanställda och semestervikarie, Vimarhem AB

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vimarhem AB:s affärsidé är att äga, utveckla och förvalta ett tryggt och attraktivt boende i Vimmerby kommun för olika målgrupper och behov. Vimarhem ska i samråd med ägaren Vimmerby kommun arbeta för en god utveckling av kommunens bostadsmarknad.

Vimarhem har 40 anställda och äger samt förvaltar drygt 1 340 lägenheter och ca 85 lokaler. Vimarhem sköter dessutom Vimmerby kommuns fastigheter såsom stadshus, skolor, förskolor och servicehus m.m.

Arbetet

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att utföra yttre skötseln av våra fastigheter och den inre skötseln av våra allmänna utrymmen såsom tvättstugor, trapphus, miljöhus mm. Ett mycket varierat arbete med mycket kundkontakt.

Kvalifikationer

  • Bör vara praktiskt lagd
  • Meriterande om man har erfarenhet av skötselmaskiner
  • Enklare data-arbete krävs för att kunna utföra sina arbetsuppgifter i förekommande digital miljö.
  • B-körkort

Tjänsterna tillhör olika förvaltarområde och personen rapporterar till ansvarig förvaltare. I rollen krävs en god förmåga till samarbete, ansvarstagande och har viljan att utvecklas. Vi söker dig som jobbar strukturerat och har förmåga att se helheten. Du är serviceinriktad, flexibel, positiv, social och gillar att driva ditt eget arbete såväl som att jobba i team. Du behöver arbeta proaktivt och initiativtagande samt trivas i en stimulerande och utmanande miljö. Ha viljan att utveckla sig själv, arbetssätt och avdelningen. I rollen krävs goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: 2 st personer säsongsanställd 15 maj - 15 sept
                             1 st person semestervikarie vecka 25 - 32

Sysselsättningsgrad: 100%   

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2023-03-22
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

I rekryteringsarbetet samarbetar vi med Vimmerby kommun, därav sker ansökan genom Vimmerby kommuns hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Tobias Jahr                                             Jonathan Gunnarsson

Förvaltare NORD                                  Förvaltare SYD

0492-76 90 49                                    0492-76 90 59

Mail: tobias.jahr@vimmerby.se            Mail: jonathan.gunnarsson@vimmerby.se